Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Percheziții în Alba și alte două județe, într-un dosar cu avize false pentru material lemnos. Cantitate mare de lemn, vizată

Publicat

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Alba, au efectuat miercuri, 23 februarie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, 9 percheziții, la persoane bănuite că s-ar fi folosit de avize false de însoțire a materialului lemnos, pentru a crea o aparență de legalitate transportului și gestiunii a peste 6.000 de metri cubi de material lemnos.

La data de 23 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, au efectuat 9 percheziţii, dintre care 6 în județul Alba, 2 în județul Mureș și una în județul Sibiu, la persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals intelectual.

Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie 2018 – ianuarie 2021, reprezentanții a 5 societăți comerciale și ai unui ocol silvic ar fi emis 376 de avize de însoțire a materialului lemnos, pentru 6.159 de metri cubi de material lemnos, având un conținut necorespunzător din punctul de vedere al cantităților transportate, dar și în ceea ce privește destinația.

Faptele ar fi fost săvârșite cu scopul de a da o aparență de legalitate provenienței unor cantități de material lemnos, care ar fi fost tăiat și transportat ilegal.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate documente utile anchetei.

În cauză, cercetările sunt continuate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Claudia

    joi, 24.02.2022 at 18:37

    În localitatea Marpod din Sibiu trec în fiecare seara lemnele prin fața porti mele……poate sunt marcate de către padurarul din localitate!🤔🤔🤔…pensionar😂😂😂 sau poate primarul sau dumnezeu știe cine!!!

  2. Padurea

    vineri, 25.02.2022 at 16:19

    Ohohooo! Dar sa vedeti voi cum trec camioanele supraincarcate cu busteni furati, pe toate strazile din Sebes, dar toti dorm sau sunt partasi !?!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax