Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: PERCHEZIȚII în Blaj și Jidvei. Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă și muniție de vânătoare. O femeie, reținută

Publicat

Polițiștii din Alba au descins în cinci locații din Blaj și Jidvei, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de contrabandă. Au fost găsite peste 9.500 de țigarete, provenite din contrabandă, dar și muniție pentru arme de vânătoare și autoapărare, deținută în mod ilegal. O persoană a fost reținută.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, de cei ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj și de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au efectuat cinci percheziții, în municipiul Blaj și în comuna Jidvei, la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă.

Din cercetări a rezultat că, în perioada mai – august 2019, 4 persoane (doi bărbați și două femei), cu vârste cuprinse între 46 și 50 de ani, ar fi comercializat, pe raza municipiului Blaj și a comunelor limitrofe acestuia, țigări de contrabandă.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 9.580 de țigarete provenite din contrabandă și care ar fi urmat să fie vândute.

De asemenea, la locuința unei femei de 46 de ani, din Jidvei, polițiștii au găsit 141 de cartușe de arme, deținute în mod ilegal.

Atât țigările de contrabandă cât și muniția au fost confiscate, iar față de femeia de 46 de ani, din Jidvei a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax