Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: PERCHEZIȚII la Câmpeni și Lupșa. Sunt vizate persoane care ar fi organizat ilegal partide de vânătoare

Publicat

Polițiștii din Alba au descins, marți dimineața, în 9 locații din Câmpeni și Lupșa. Sunt vizate persoane cercetate pentru braconaj cinegetic. Ar fi organizat ilegal partide de vânătoare.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au derulat 9 percheziții domiciliare, în localitățile Câmpeni (1) și Lupșa (8), la persoane cercetate pentru braconaj cinegetic.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – decembrie 2023, 9 persoane ar fi organizat partide de vânătoare, fără a deține autorizație, pe fonduri de vânătoare și în afara acestora, în comuna Lupșa.

Persoanele vizate vor fi conduse la sediul Poliției Orașului Baia de Arieș, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Doru

    vineri, 08.12.2023 at 23:47

    știe domnul prim-procuror și polițiștii de la Baia de Arieș cum să claseze dosarul.. nu degeaba merg la ,, vânat” împreună.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax