Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Performanță de excepție pentru Mihnea Costachi. A reușit cea mai bună clasare la mondialele de juniori din ultimii ani

Publicat

Mihnea Costachi este din nou în elita mondială. A reușit o performanță de excepție la Campionatele Mondiale de juniori sub 20 de ani din India, unde s-a clasat pe locul 8.

Învins în runda a 9-a de campionul mondial Evgheny Shtembuliak, juniorul albaiulian și-a revenit obținând o remiză și o nouă victorie, a cincea, cu piesele negre, în ultimă rundă, transmite Marius Ceteaș.

Este cea mai bună clasare a unui junior român la mondialele de juniori mari din ultimii ani (din 2011 încoace niciun junior român nu s-a clasat în primii 30).

În urma sa în clasament se află Praggnanandhaa Rameshbabu (14 ani) și Volodar Murzin (13 ani), doi dintre cei mai talentați juniori din lume, primul fiind campion mondial en titre de juniori sub 18 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax