Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Performanţă pentru juniorul albaiulian David Manu. Locul 2 în turneul european de tenis

Publicat

La doar 13 ani, David Manu a reuşit o nouă performanţă notabilă, la tenis pentru juniori. Alături de Alexandru Coman (Craiova) s-a clasat pe locul doi la dublu, în competiția internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1 (U14), care a avut loc săptămâna trecută la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Au concurat în total 156 de sportivi din 26 de țări.

“Primul trofeu cu greutate pentru o echipă valoroasă şi frumoasă! Ne-am luptat cu cei mai buni din Europa şi am reușit să jucăm finala. Anul care vine ne vom antrena şi vom încerca din nou trofeul cel mare. Mulțumesc, Coman Alexandru! Mulțumesc Mircea Socaciu, Manu Petre pentru partea de antrenamente, precum şi tuturor celor care mă susțin. Urmează Albena Open Bulgaria”, a scris David Manu, pe Facebook.

În finalele de dublu ale turneului la băieţi, competiţia a fost câştigată de Olaf Pieczkowski şi Filip Pieczonka, din Polonia, care a au jucat cu Mihai Alexandru Coman şi David Manu (6-3, 6-3).

Trofeul la fete a fost cucerit de perechea din Portugalia alcătuită din Mafalda Guedes/ Matilda Jorge, care a învins în finală, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, dublul din România format din Maria Sara Popa şi Ioana Zvoranu – Bucureşti.

În seria performanţelor înregistrate de echipa David Manu – Mihai Alexandru Coman se înscrie şi victoria din semifinala competiţiei (scor 4-6, 7-5, 10-12). În această etapă, au jucat cu Constantinos Koshis – Cipru (nr. 1 la categoria U14 2004) şi Alexander Blockx – Belgia (nr. 1 la categoria U14 2005).

Anul trecut, juniorul albaiulian David Manu, alături de Mihai Alexandru Coman au mai jucat o finală, pe care au pierdut-o cu greu, în maxi tie-break, în faţa echipei Germaniei, la competiţia similară din Grecia (Atena), din martie.

Cei doi reprezintă România la competiţiile internaţionale, la categoria juniorilor născuţi în 2005 şi au câştigat şi locul IV la campionatul european de vară pe echipe.

sursa foto: Facebook (David Manu)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax