Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Performanțe obținute de elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, la olimpiade școlare desfășurate în județ

Publicat

Mai mulți elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia au obținut rezultate remarcabile în cadrul Olimpiadei naționale a sportului școlar – faza județeană și Olimpiadei de educație civică – etapa locală. 

Potrivit reprezentanților școlii, în data de 16 februarie a avut loc faza județeană a Olimpiadei naționale a sportului școlar, la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș, organizată de insp. școlar prof. Negrescu Mihai, prof. Baciu Ioan și prof. Victoratos Lucian.

„Echipa de volei a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Alba Iulia, antrenată de prof. Grozav Vasile a ocupat poziția a doua a podiumului. Îi felicităm și le dorim succes în continuare!

Tot în data de 16 februarie, la Olimpiada de educație civică – etapa locală, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au participat 10 echipaje, în total 20 de elevi din clasele a IV-a.

 

S-au calificat la etapa județeană 3 echipaje, ocupând locul I – cu 97 de puncte, locul III – cu 94 de puncte și locul V – cu 91 de puncte. Le urăm succes în următoarele etape”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax