Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pericol pe șosea. BMW fără discuri de frână la roțile din spate, găsit în trafic de RAR

Publicat

Reprezentanții Registrului Auto Român (RAR) au semnalat un caz de pericol în trafic: un autoturism ce circula fără discurile de frână la roțile din spate.

”Astăzi, de Ziua Mondială a Logicii, ne întrebăm care poate fi logica din spatele unui gest care iți pune în pericol viața, la propriu.

Colegii noștri de la RAR Caraș-Severin au verificat un autovehicul care a fost oprit de polițiștii rutieri și au constatat că îi lipseau discurile de frână ale roților din spate. Ați citit bine, discurile de frână nu mai existau, erau anulate!”, au scris reprezentanții RAR, pe Facebook.

Potrivit sursei citate, ”deținătorii de autovehicule au obligația să le mențină în stare tehnică bună între două inspecții ITP, nu doar în preajma efectuării acestor verificări”.

În primul semestru din anul 2022, 2.500 de vehicule dintre cele 37.573 verificate prezentau risc iminent de accident, precizează RAR.

sursa: Facebook  Registrul Auto Român

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Chilea Iulian Eduard

    sâmbătă, 14.01.2023 at 20:20

    Sal din pozele prezentate se vad discurile sau discul de frana in schimb se vede lipsa unei conducte de frana ,pt corectitudine faceți precizărilor necesare ,într-adevăr cu sau fara lipsa conductei face inutilă prezenta discurilor .

  2. Chilea Iulian Eduard

    sâmbătă, 14.01.2023 at 20:26

    Sal revin cu precizări asupra pozei ,sânt conductele cât și discurile într-adevăr se vede că frânele pe spate nu funcționează pt că discul este ruginit deci etrierul nu acționează asupra plăcuțelor asta nu înseamnă că nu are discuri poate pur și simplu are etrierul blocat dar știrea este de senzație nu ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax