Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Persoane amendate de Poliţia Locală Alba Iulia, pentru că au depozitat deşeuri ilegal, în municipiu. Oamenii legii continuă acţiunile de supraveghere

Publicat

DSC01764 Două persoane au fost amendate, miercuri, de poliţiştii locali din Alba Iulia, după ce au fost surprinse în timp ce aruncau deșeuri menajere și industriale în „rampe clandestine”. Au fost sancţionaţi în cadrul unei acţiuni organizate de Poliţia Locală, pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor domiciliate în alte localități, care depozitează deşeuri de orice tip pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma acțiunilor specifice de pândă efectuate la containerele de pe raza municipiului, cât și în zonele unde au apărut „rampe clandestine de depozitare a deșeurilor’’, polițiștii locali au surprins două persoane în timp ce aruncau deșeuri menajere și industriale.

Prima persoana surprinsă, C.M., este domiciliat în comuna Mihalț. Acesta a fost surprins în timp ce arunca doi saci de reziduri menajere la containerele amplasate pe strada Arnsberg.

G.C.G., domiciliată în Alba Iulia, a fost surprinsă aruncând deșeuri industriale pe rampa clandestină situată la intersecția şoselei de centură cu Calea Ciugudului.

Drept urmare, persoanele în cauză au fost interceptate, legitimate și sancționate, conform prevederilor legale, cu amenzi în cuantum de 400 lei.

Polițiștii locali vor continua acțiunile de supraveghere atât la rampele clandestine de la intrările din oraș, cât și la containerele din municipiu în vederea prevenirii unor astfel de fapte cu caracter ilicit.

Vezi şi Mircea Hava „înființează” Poliția gunoaielor la Alba Iulia. Oamenii legii, puși să-i prindă pe cei care aruncă deșeuri prin oraș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax