Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Persoane cu dizabilități de la Centrul de recuperare Galda de Jos și din Cricău, în excursie la Castelul Huniazilor

Publicat

excursie DGASPC

Persoane cu dizabilități ocrotite în cadrul Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Galda de Jos și Locuinței  protejate nr. 10 Cricău au avut ocazia să viziteze o locație din ”top 10 destinații de basm din Europa”. Este vorba despre Castelul Corvinilor sau Huniazilor – cetatea medievală a Hunedoarei, considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume.

Excursia, la care au participat 31 de beneficiari însoțiți de personalul de specialitate, a avut un dublu scop,  de petrecere a timpului liber într-un mod diferit și de cunoaștere a istoriei și a valorilor românești, transmite Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Alba.

excursie DGASPC

După vizitarea castelului, a urmat o plimbare în oraș și masa de prânz, constând în pachete cu hrană rece pregătite la Centrul Galda de Jos, servită la umbră, pe terasa unui bistrou din Hunedoara, spațiu pus la dispoziție cu amabilitate și bunăvoință de către proprietarii acestuia, potrivit sursei citate.

excursie DGASPC

Costul biletelor de intrare pentru beneficiari și personalul însoțitor  a fost suportat de către administrația Castelului Corvinilor, DGASPC Alba achitând transportul acestora cu autocarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax