Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Personaje din Family Guy, pe codul de bune practici pentru vizitatori al spitalului din Alba Iulia

Publicat

Peter Griffin a fost pacientul Spitalului de Urgență Alba Iulia? Ilustrul doctor Elmer Hartman este proaspăt angajat în cadrul unității medicale?

Nu, nu este un nou episod din celebra serie a lui Seth MacFarlane, ”Family Guy”, ci un afiș cu codul de bune practici ale vizitatorului, lipit pe un geam al Spitalului de Urgență Alba Iulia.

În colțul din dreapta jos a afișului, lângă textul ”Aveți obligația de a avea o conduită civilizată față de personalul medico-sanitar”, apare o imagine din sarcasticul și ironicul serial american.

 

f

În poză apare, pe patul de spital, Peter Griffin, rănit cel mai probabil după una dintre luptele sale cu găina gigant sau suferind de vreo boală incurabilă. 

Lângă el, Louis Griffin, soţia lui Peter, îl ține în brațe pe micul geniu, asasin, Stewie Griffin. Medicul care se ocupă de Peter este chiar Elmer Hartman, care, potrivit episodului 2 din sezonul 11 al serialului, este cel mai incompetent medic al spitalului.

Probabil poza folosită pentru codul de bune practici a fost găsită de cei care au făcut materialul, pe internet, la o simplă căutare pe Google.

Familia mea dementă (Family Guy; lit. „Familistul”) este un serial animat american despre o familie ce locuiește într-o suburbie a orașului Quahog. A fost creat de Seth MacFarlane pentru FOX în 1999.

Serialul Familia mea dementă este faimos pentru folosirea umorului absurd de obicei sub forma unor flashback-uri. Serialul a fost oprit în 2000 și apoi din nou în 2002, dar vânzările DVD și numărul mare de vizionări ale reluărilor difuzate pe canalul Adult Swim au convins FOX să reia serialul în 2005. Este unul din puținele seriale din istoria televiziunii care au fost anulate apoi reînnoite doar pe baza numărului mare de fani.

Serialul are ca subiect peripețiile lui Peter Griffin, un Irlandez-American Catolic cam prostănac dar bine intenționat. De-a lungul seriei, el descoperă că are strămoși Spanioli, Scoțieni, Irlandezi și Germani.

Este cunoscut și pentru râsul lui infecțios. Soția lui Lois, care are un accent similar este casnică, ocazional oferă meditații la pian, membră a familiei de bogătani Pewterschmidt.

Peter și Lois au trei copii: adolescenta Meg Griffin, care este de obicei batjocorită pentru urâțenia ei; adolescentul prostănac Chris Griffin; și bebelușul malefic Stewie Griffin pus pe dominație mondială și moartea mamei sale. Stewie vorbește fluent și elocvent, cu un accent de aristocrat englez. Deși familia îi poate auzi planul de cucerire a lumii, Stewie nu este luat în seamă decât de Brian câinele intelectual vorbitor.

sursă foto: Facebook

Sursă: wikipedia.org

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax