Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Personalul Centrului Militar Județean Alba, instruit pe linia apărării împotriva incendiilor

Publicat

instruire cmj isu

La Centrul Militar Judeţean Alba s-a desfăşurat joi dimineața instruirea semestrială a personalului instituţiei pe linia apărării împotriva incendiilor în colaborare cu Detaşamentul de Pompieri „Unirea” al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, condus de maior Spătăcian Liviu, locţiitorul detașamentului.

Au fost prezentate echipamentele de intervenţie folosite la stingerea unui incendiu din dotarea instituţiei, utilajele şi echipamentele de intervenţie folosite la stingerea unui incendiu din dotarea detaşamentului de pompieri, precum şi modalitatea de utilizare a lor de către plt. adj. şef Chişbac Romeo – şef tură şi membrii echipajului de pe maşina de intervenţie a detaşamentului de pompieri.

„Mulţumim cu această ocazie personalul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba pentru sprijinul acordat şi sfaturile utile”, a transmis căpitanul Liviu Neagoe.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax