Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Pescari din Alba şi Cluj au participat la Cupa de Pescuit Sportiv Ocna Mureş, organizată de liberali. Cine a avut cea mai mare captură

Publicat

Pescuit-PNL-2015 (16) Aproximativ 60 de pescari amatori din județele Alba și Cluj au participat, duminică, la Cupa PNL la Pescuit Sportiv – Ocna Mureş, a treia ediţie.

Evenimentul a avut loc, ca de obicei, în satul Căptălan din comuna Noșlac, la „Balta Petrişor” și a fost organizat de către liberalii din Ocna Mureș.

La startul competiției s-au înscris pasionați ai pescuitului sportiv din diverse zone: Aiud, Alba Iulia, Câmpia Turzii, Ocna Mureș, Turda.

Gazdele evenimentului au fost Marius Bota și Florin Bota, alături de primarul Silviu Vințeler și Ciprian Mihăiescu – co-preşedinţi ai organizaţiei liberale locale, dar și primarul din Aiud, Horaţiu Josan, din partea conducerii județene PNL.

De la ora 6.00 s-au încheiat înscrierile pentru concurs, au fost stabilite regulile de pescuit, după care au fost făcute tragerile la sorți pentru locurile pe care le-a ocupat fiecare pescar. Concursul a început la ora 7.00 şi s-a încheiat la ora 13:00.

Concurenţii au folosit câte trei undiţe pentru pescuit şi au respectat atât regulamentul impus de proprietarul bălţii, cât şi cerinţele comisiei. Aceasta din urmă a fost alcătuită din membri ai PNL Ocna Mureş, cunoscători ai tainelor pescuitului: Florin Martin – preşedinte, Ciprian Tecar – secretar, Richard Dorin – responsabil imagine și Radu Ciprian Mihăiescu, Daniel Barbu, Lucian Maier (președinte TNL Ocna Mureș) – membri.

La finalul concursului a fost cântărită cantitatea de pește prinsă de către fiecare concurent în parte. Comisia de premiere a oferit diplome de participare tuturor concurenților, felicitându-i în special pe cei care s-au clasat pe podium:

– locul I și cea mai mare captură – Tiberiu Popovici;

– locul II – Cornel Poleac;

– locul III – Zoltan Adorjan.

Toți câștigătorii au fost răsplătiți cu cupe și obiecte necesare pescuitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax