Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 1.000 de elevi din toată țara, în vizită la Muzeul Național al Unirii și Sala Unirii, în prima zi a săptămânii „Școala Altfel”

Publicat

elevi

Peste 1.000 de elevi din mai multe orașe ale țării au sosit luni la Alba Iulia, pentru o lecție de istorie, în prima zi a săptămânii „Școala Altfel”. Aceștia au ales să viziteze Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Sala Unirii și să afle, pe viu, cum s-au petrecut evenimentele în orașul care a fost, de mai multe ori, capitală a României, în diferitele sale forme de organizare administrativ-teritorială și politică.

Elevi din București, Cluj-Napoca, Târnăveni și alte orașe din România și-au petrecut prima zi a săptămânii „Școala Altfel” în „Cealaltă Capitală”, Alba Iulia.

Dorind să vadă cu ochii lor locurile în care s-a realizat Marea Unire de la 1918, aceștia au făcut un tur al Sălii Unirii, unde sunt expuse documentele originale ale evenimentului.

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax