Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 100 de copii de la grădiniţele din Aiud şi-au demonstrat cunoştinţele de circulaţie rutieră

circul si eu copii aiud

Publicat

Peste 100 de copii de la grădiniţele din Aiud şi-au demonstrat cunoştinţele de circulaţie rutieră, la ultima activitate cuprinsă în calendarul din acest an al Proiectului „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă”. Au participat, marţi, la concursul de colaje „Atenţie, Circul şi eu!”.

Copiii au creat desene şi colaje pe care, cu sprijinul cadrelor didactice, le-au expus în holul grădiniței.

Membrii juriului, format din poliţişti de la rutieră şi prevenire, precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba, au fost de acord că toți participanții cunosc regulile de circulație rutieră și merită să fie răsplătiți, potrivit IPJ Alba.

Astfel, toți copiii au primit înghețată, napolitane, rechizite și diplome, puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean Alba.

copii gradinita aiud ipj alba

În perioada 1 – 11 iunie 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, au  desfăşura o serie de activităţi dedicate copiilor, cuprinse în cadrul Proiectului „Educaţie Rutieră, educaţie pentru viaţă”.

Proiectul a avut peste 1.000 de beneficiari și a avut ca scop consolidarea cunoştinţelor privind regulile de circulaţie și prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi minorii.  

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate