Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 100 de copii din Cugir au participat la un concurs de desene pe asfalt pe teme de educație rutieră

Publicat

alba24.ro

Peste 140 de preșcolari și elevi de clasele pregătitoare din Cugir au participat luni la concursul de desene pe asfalt O lume de copii – o lume sigură”. Cei mici au demonstrat, prin talent artistic, că știu regulile de circulație. Au fost premiați cu dulciuri și diplome.

Seria activităţilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Consiliul Judeţean Alba, în cadrul proiectului „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru viaţă” organizat anual în preajma Zilei Internaţionale a Copilului a continuat şi luni, 4 iunie.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba şi cadre didactice la grădiniţe şi şcoli gimnaziale din Cugir, au organizat, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel” din oraş, concursul de desene pe asfalt „O lume de copii – o lume sigură!”, la care au participat 140 de preşcolari şi elevi ai claselor pregătitoare.

Prin desenele lor, cei mici au demonstrat cunoaşterea regulilor de circulaţie rutieră şi talentul artistic, iar pentru implicare şi strădania lor au fost premiaţi cu dulciuri şi diplome oferite de Consiliului Judeţean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax