Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Peste 100 de elevi și preșcolari din Sebeș au primit consultații și tratamente stomatologice gratuite

Publicat

Elevii și preșcolarii din Sebeș au parte de servicii stomatologice gratuite, într-un proiect realizat de primăria orașului. Până în acest moment, peste 100 de elevi au abut parte de consultații servicii stomatologice gratuite. 

Proiectul intitulat ”Un zâmbet pentru sănătate”, este realizat în parteneriat cu DSP Alba. Cabinetul este funcțional încă din anul 2019. 

Campania are ca obiective generale creșterea numărului de persoane informate privind importanța unei danturi sănătoase și riscurile neglijării acesteia, formarea unor deprinderi potrivite, încurajarea tratamentului precoce al potențialelor probleme dentare, pentru a evita îngrijirile tardive, mai dificile și mai costisitoare.

În cadrul campaniei „Un zâmbet pentru sănătate”, peste 100 de copii care studiază în clasele primare, însoțiți de cadrele didactice și de personalul medical din unitățile de învățământ, au vizitat cabinetul medical dentar cu servicii gratuite, situat pe bulevardul Lucian Blaga, nr. 45.

Cabinetul oferă servicii stomatologice gratuite pentru toți elevii și preșcolarii din Municipiul Sebeș, iar costurile sunt susținute de la bugetul local.

La cea mai recentă vizită la cabinetul medical, pacienții au fost consultați de medicul stomatolog Amalia Popa. De asemenea la consultații a particiat și primarul Dorin Nistor, care le-a oferit elevilor diplome dar și rechizite.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax