Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Peste 11000 de combinezoane și 6000 de măști, distribuite la Spitalul din Alba Iulia și Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud

Publicat

Peste 11.000 de combinezoane și 6.000 de măști, echipamente de protecție de maximă necesitate pentru desfășurarea în condiții de siguranță a actului medical, au sosit în cursul nopții în Alba și au fost deja distribuite către Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia și Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Alba, Spitalul Județean de Urgență Alba a primit 10.000 de combinezoane și 5.000 de măști FFP2, iar Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud un număr 1.200 de combinezoane și 1.200 de măști.

Această importantă achiziție asigură necesarul de echipamente de protecție pentru perioada următoare, perioadă care, conform estimărilor făcute de specialiști, se anunță a fi critică.

„Mulțumim domnului deputat Florin Roman pentru implicarea domniei sale în derularea și finalizarea cu succes a acestei acțiuni, al cărei scop este de a conferi cât mai multă siguranță cadrelor medicale, dar și pacienților, în spitalele din județul Alba în care sunt tratate infecțiile cu noul coronavirus”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax