Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Peste 120 de misiuni de salvare desfășurate de pompierii din cadrul ISU Alba, în minivacanța de Paște

Publicat

În minivacanța prilejuită de Sfintele Sărbători Pascale, pompierii militari din cadrul ISU Alba au monitorizat permanent evoluția situației din teren, în scopul dispunerii, la nevoie, a măsurilor imediate pentru desfășurarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunităților.

Zilnic, peste 90 de pompieri militari cu mijloacele tehnice din dotare s-au aflat la datorie, pregătiți să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

Bilanțul misiunilor este urmatorul:

  • 3 incendii:

– un incendiu izbucnit la un operator economic cu degajari mai de fum cu pericol de explozie în mun. Alba Iulia; au ars deșeuri pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp;

– un incendiu autoturism aflat la ieșirea de pe autostrada A10, 3 persoane autoevacuate;

– un incendiu în com. Ciugud. A ars o anexă gospodăreasca pe o suprafață de aproximativ 50mp; a fost salvată locuință și alte bunuri aflate în proximitatea incendiului.

  • De asemenea, echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și transportul la spital a 93 de persoane, cu diferite probleme medicale.
  • Totodată, în cursul nopții de Înviere, echipajele de pompieri au executat misiuni și au fost prezente în proximitatea lăcașurilor de cult pentru monitorizarea și intervenția operativă în caz de nevoie.
  • 21 alte misiuni care au necesitat intervenția pompierilor militari în diferite situații.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax