Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 150 de oameni au ales mișcarea în cadrul Convenției de Fitness ce a avut loc la Alba Iulia

Publicat

Prima ediție a Convenției de Fitness „A.L.E.G. Mișcarea” s-a dovedit a fi un real succes. Debutul acestui eveniment a avut loc în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba  Iulia, în prezența a peste 150 de femei și bărbați, pregătiți de mișcare.

Prețul biletelor a fost de 25 de lei, iar cei care au acceptat să participe la eveniment au avut ocazia să treacă prin diverse forme de mișcare, fie că au fost dornici de zumba, kangoo jumps sau latino expression. Momentele oferite de instructiori au fost cu totul și cu totul speciale, iar cei prezenți nu au avut timp să-și tragă sufletul. De apreciat sunt cei care au reușit să aducă acest concept și la Alba Iulia.

(P)  Adidasi și tricouri fitness  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Fie că au participat din curiozitate, fie că au dorit să ardă câteva calorii, cei prezenți s-au declarat mulțumiți de prima ediție a acestui eveniment.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Draga Ralu

    marți, 20.11.2012 at 13:15

    Ne-am americanizat de tot, gresit insa:
    CONVÉNȚIE, convenții, s. f. 1. Înțelegere, acord între două sau mai multe state, instituții sau persoane cu privire la anumite probleme sau la anumite obiective. ♦ (Jur.) Contract; denumire dată unor tratate internaționale. ♦ (În artă) Înțelegere tacită de a admite unele procedee sau ficțiuni. 2. (La pl.) Deprinderi stabilite prin tradiție. [Var.: convénțiune s. f.] – Din fr. convention, lat. conventio, -onis.
    Sursa: DEX ’98 (1998)

    Altfel, felicitari pentru intalnire!

    • HaHaHa

      miercuri, 21.11.2012 at 14:48

      conventio, Lat. = reuniune… E bine! Problema, ca si in multe alte cazuri, cei ce au convenit sa introduca acest cuvant in DEX si sa-l defineasca au facut o treaba tipic romaneasca, cu c*ru.

  2. Vasi

    marți, 20.11.2012 at 14:31

    De ce sunt poze doar de la o singura ora, e cu dedicatie ?! …parca Conventia se desfasura pe durat a 5 ore diferite….aha parca se mai vad si 2-3 poze de la o alta ora …cata transparenta !? ….

    • HaHaHa

      miercuri, 21.11.2012 at 14:54

      Vruai sa vezi pe cineva anume, miselule! E drept, avem fete faine in Alba.

  3. Dan

    miercuri, 21.11.2012 at 08:46

    „… sau persoane cu privire la anumite probleme sau la anumite obiective…” e vorba de 7 persoane care au acelasi obiectiv MISCAREA.nu cred ca e gresit.

  4. cristina

    marți, 27.11.2012 at 01:22

    lucian este unul dintre profesionisti in materie de fitness…restul mai au de invatat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax