Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO: Peste 150 de viziere, donate de membrii echipei de robotică din Cugir, medicilor din localitate

Publicat

Echipamentele de protecție sunt esențiale pentru personalul medical, aflat în aceste zile în prima linie în lupta cu noul virus.

Astfel, printr-o mobilizare extraordinară, membrii echipei de de robotică IDeaL ELECTRONICS, formată din elevi ai Colegiului Tehnic „Ioan D. Lăzărescu” din Cugir, alături de mai multe firme din oraș, au reușit să realizeze peste 150 de viziere de protecție pentru cadrele medicale, folosind  imprimante 3D.

După procesul de producție, vizierele de protecție au fost donate în zona orașului Cugir, la Spitalul Orășenesc Cugir, medici de familie, Serviciul Public de Asistență Socială Cugir, Serviciul de Ambulanță Cugir, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cugir și chiar Secției de Infecțioase Cluj-Napoca.

Pe lângă vizierele donate deja, elevii liceului cugirean au primit și comenzi din localitățile Sebeș, Aiud, Râmnicu Sărat, București, și din județul Teleorman.

Echipa IDeaL ELECTRONICS Cugir s-a înscris și în programul Ventila TM (Ventilate Me) de producție distribuită de aparate de ventilație.

Elevii fac apel la solidaritate și la cei care îi pot ajuta în demersul lor. Astfel, se pot face donații în contul bancar deschis mai jos:

Asociația Ion D. Lăzărescu

RO93RNCB0009166747690001

Articol de Sorin Giurcă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax