Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 190 de poliţişti din judeţul Alba, prezenți în zona unităților de învățământ în prima zi de școală

Publicat

IMG_3242Peste 190 de poliţişti din judeţul Alba au fost prezenţi azi în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Alba, pentru ca festivităţile de deschidere a noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă. Poliţiştii vor fi la datorie, pe durata întregului an şcolar, pentru creşterea gradului de siguranţă în şcoli.
Azi, 12 septembrie, 144 de poliţişti de ordine publică, 26 de poliţişti de la rutieră şi 22 de la alte structuri au fost prezenţi, în zona unităţilor de învățământ preuniversitar, astfel că festivităţile prilejuite de începerea noului an şcolar s-au desfășurat în siguranţă, fără să fie înregistrate evenimente negative.
Poliţiştii au adresat celor prezenţi la festivităţi, mesajul de siguranţă al Poliţiei Române, alături de urările de succes în noul an şcolar.

Pentru anul şcolar 2016 – 2017, siguranţa în şcoli rămâne o prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar poliţiştii vor fi pregătiți, în permanenţă, să intervină pentru înlăturarea pericolelor, în sprijinul elevilor, cadrelor didactice şi al părinţilor.

Prin poliţiştii de la prevenire, rutieră, proximitate dar şi de la alte structuri, vor fi continuate activităţile educativ – preventive care să conducă la evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracțional.

O primă acţiune cu scop informativ – preventiv, a avut loc, azi 12 septembrie, în şcolile din municipiul Alba Iulia, poliţiştii oferindu-le celor mai mici dintre elevi, orare cu imagini reprezentative pentru activitatea poliţiei, însoţite de recomandări utile siguranţei lor la şcoală, pe stradă şi nu în ultimul rând, acasă.

Cele 2.000 de orare au fost realizate, pentru toţi elevii claselor pregătitoare şi ai claselor I din municipiul Alba Iulia, cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia şi al Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax