Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 20 de sportivi amatori au alergat din Piaţa Cetăţii, pe traseul competiţiei „Alba Iulia City Race”

Publicat

DSC_0504 Sportivi amatori din Alba Iulia și alte zone, obişnuiţi cu competiţia de alergare de la începutul primăverii, cunoscută sub denumirea de „Alba Iulia City Race” s-au strâns, sâmbătă dimineaţa, în Piaţa Cetăţii, la o tură de mişcare în aer liber.

Chiar dacă evenimentul nu a mai fost organizat oficial în acest an (ar fi fost a treia ediţie), „mobilizarea” pentru acţiunea de sâmbătă s-a făcut, în principal, pe reţeaua de socializare, astfel încât au răspuns iniţiativei mai mult de 20 de oameni care au plecat pe traseul obişnuit al cursei, spre Schit şi zona Mamut.

Chiar dacă nu au avut parte de prea mult soare, vremea a fost acceptabilă pentru această sesiune de alergare.

(P) Haine sport pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sportive de la 900 de branduri renumite. Adidași alergare și echipament jogging, tricouri, treninguri,  adidași tenis, îmbrăcăminte fitness , ghete fotbal , haine și pantofi pentru golf de la mărci ca Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc.

Reamintim că organizatorul competiției „Alba Iulia City Race”, Asociația „Sport la orice vârstă” din localitatea Voluntari, județul Ilfov, a anunțat pe Facebook, la începutul lunii februarie, anularea evenimentului din acest an.  Aceştia au motivat decizia prin „lipsa de interes, susținere și comunicare din partea Primăriei Alba Iulia și a Consiliului Județean Alba”.

În replică, reprezentanții Primăriei Alba Iulia au transmis că în acest an a fost alocată suma de 30.000 de lei (la prima ediție, în 2014, au fost alocați 12.000 de lei), pentru desfășurarea concursului. Potrivit acestora, orice suplimentare de buget trebuie justificată prin predictibilitatea din punct de vedere al relevanţei proiectului, ca de exemplu argumente de susţinere a turismului local. Au amintit că evenimentul sportiv a beneficiat, pe lângă aportul de la bugetul local, şi de acoperirea cheltuielilor financiare prin plata unei taxe de către participanţi.

Ulterior, reprezentanţii asociaţiei au oferit alte precizări pe reţeaua de socializare. Potrivit Acestora, bugetul necesar pentru organizarea evenimentului este de aproximativ 200.000 de lei, iar anul trecut valoarea premiilor oferite a fost de 38.000 de lei şi competiţia a adus o mie de turişti la Alba Iulia. De asemenea, spun că este posibil ca această competiţie să fie organizată din nou, în 2017.

Vezi şi Competiția „Alba Iulia City Race” de anul acesta a fost ANULATĂ. Cum motivează organizatorii și precizări de la Primărie

foto: Daniel Bloss, Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Andrei

    sâmbătă, 12.03.2016 at 14:00

    Nu au fost doar albaiulieni 🙂

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 12.03.2016 at 21:28

      @Andrei, asa scrie si in articol

  2. Andrei

    duminică, 13.03.2016 at 10:33

    Moderatorule… asa scrie dupa ce v-am atentionat. Dovada e in fisierul html, in titlul link-ului, care a ramas la fel. Mai bine taceai. Apropos: ati adaugat „si din alte zone” dar greseala gramaticala ati lasat-o acolo. Cu siguranta acest comentariu nu va aparea, ca doar functioneaza cenzura. O zi buna.

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 13.03.2016 at 18:59

      @Andrei, nu are nicio importanta dacă au fost 2-3 oameni din alta parte. este ca si cum n-ar fi fost. Nici nu inteleg de ce insisti atata pe chestia asta. Trebuia musai cineva sa vada ca au fost si din alte parti? Nu le mai da ”diurna”?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax