Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 200 de copii au participat la Grand Prix-ul ”Ana Maria Groza” din Alba Iulia

Publicat

Grand Prix-ul ”Ana Maria Groza” a ajuns la cea de a II-a ediție. Vineri, Stadionul ”Cetate” a găzduit  230 de copii, care au ales să  participe la cross-ul organizat de cea mai reprezentativă atletă a județului Alba, Ana Maria Groza.

Repartiția copiilor în probe a fost pe clase, patru grupe de fete și patru de băieți. În vreme ce elevii mai merituoși au primit premii consistente, raportat la vremurile actuale, importantă a fost mai ales participarea la un eveniment ce promovează spiritul de fair-play. ”Concursul acesta a fost pornit anul trecut din dorința de a promova mișcarea, din dorința de a conștientiza ce înseamnă să câștigi și să pierzi. Trebuie să învețe spiritul fair-play. Sunt bucuroasă că am avut discuții cu copiii, pentru a le explica. Mă bucur că am avut oameni inimoși, sponsori care m-au sprijinit, le mulțumesc tuturor pe această cale”, a declarat organizatoarea evenimentului, Ana Maria Groza.

Anul acesta, la Grand Prix-ul ”Ana Maria Groza” au fost premiate primele opt locuri, cu rechizite, cărţi şi rucsac, în vreme ce fiecare participant a primit un tricou și dulciuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax