Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Peste 200 de copii și adulți și-au dat mâna, în Cetatea Alba Carolina, și au format o inimă de mari dimensiuni

Publicat

Peste 200 de copii și adulți și-au dat mâna în Cetatea Alba Carolina și au format o inimă de mari dimensiuni. A fost vorba despre un eveniment organizat de cei de la Rotary. 

Sâmbătă, în fața Catedralei din Alba Iulia, cei car au participat la o campanie de conștientizare a sănptății au format inima de mari dimenisuni.

”Adulți, tineri și copii, îmbrăcați în tricouri albe, ne-am unit pentru a forma o „inimă vie” din trupurile noastre. Momentul culminant a fost eliberarea baloanelor roșii în văzduh, un gest simbolic al speranței și al sănătății pe care activitatea fizică o aduce inimii noastre.

Am luat parte mai apoi, la o promenadă prin șanțurile Cetății și pe parcurs, am oferit fructe copiilor, în dorința de a promova un stil de viață sănătos”, au transmis cei de la Rotary.

Cine sunt cei care au participat la eveniment

Le mulțumim, cu reverență, tuturor celor care ne-au fost astăzi alături– copii și profesori, adulți însoțitori – CSM Unirea Alba Iulia, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia, Școala Gimnazială Bărăbanț, Școala de dans ”Life is Dance” și Școala de dans ”Dance to Sunrise”.

Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Alba Iulia, Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, Rotary Club Aiud, Rotary Club Blaj, Rotary Club Cugir Anima Mundi, CLUB Rotary SEBES, Rotaract Alba Iulia, Interact Alba Iulia și RotaKids Alba Iulia.

sursă foto imagini din dronă: Lucian Craiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate