Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 2000 de măști donate vârstnicilor și persoanelor vulnerabile din Alba, prin Campania “Salvăm vieți împreună”

Publicat

Prin campania “Salvăm vieți împreună”, demarată luna trecută de mai multe organizații locale, sunt donate peste 2000 de măști, vârstnicilor și altor persoane vulnerabile în pandemie.

Voluntarii YouthBank din cadrul Fundației Comunitare au realizat 520 de pachete, fiecare conținând câte 4 măști chirurgicale. Marea majoritate a acestor pachete, mai exact 460, vor fi distribuite împreună cu voluntarii celorlalte organizații în acest weekend, în Ocna Mureș, una din zonele din județ cu un număr mare de infectări cu noul coronavirus. Celelalte 60 de pachete vor ajunge, prin grija Asociației SM Speromax Alba, la pacienți cu scleroză multiplă din județ.

Campania este derulată la nivel local de Fundația Comunitară Alba, Rotary Alba Iulia Civitas Solis, Asociația SM Speromax Alba și Asociația Grupul Skepsis, ce și-au propus să sprijine comunitatea în lupta cu Covid-19.

Peste 500 de cetățeni au donat până în prezent câte 2 euro în contul campaniei (prin SMS cu textul ALBA la numărul 8837).

Din primele fonduri strânse au fost achiziționate peste 2.000 de măști chirurgicale cu trei pliuri (standard 14683 de dispozitiv medical), ce vor fi distribuite vârstnicilor, dar și altor persoane vulnerabilizate de pandemie, contribuind în acest fel la reducerea riscului infectării cu SARS-CoV-2.

Campania “Salvăm vieți împreună” continuă cel puțin până la 25 iunie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax