Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Peste 22 de tone de îngrășăminte chimice depozitate necorespunzător în localitatea Vinerea, indisponibilizate de polițiști

Publicat

Poliţiştii din Alba au indisponibilizat peste 22 de tone de îngrăşăminte chimice, care erau depozitate în loc neprotejat. Faţă de reprezentanta societății comerciale care le deţinea a fost întocmit dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 07 octombrie 2020, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat un control, pe raza localității Vinerea, la un punct de lucru al unei societăți comerciale cu obiect principal de activitate cultivarea cerealelor.

Astfel, polițiștii au constatat că 22,8 tone de îngrășăminte chimice erau depozitate în loc neprotejat, pe un teren pietruit și neîmprejmuit.

Față de reprezentata societății comerciale, deținătoare a acestora, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecție a plantelor numai ambalate și în locuri protejate”, iar întreaga cantitate de îngrăşăminte chimice a fost indisponibilizată.

Controalele poliţiştilor, privind modul de depozitare a substanțelor periculoase, vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax