Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Peste 300 de cadre didactice din Alba participă la ședința de repartizare pentru un post de profesor suplinitor

Publicat

Încă de la primele ore ale dimineții, cadrele didactice din județul Alba s-au reunit la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” pentru a primi unul din posturile de profesor disponibile pe o perioadă determinată. Ședințele au început la ora 9.00 și se vor termina la ora 18.00.

Cei 309 de profesori care au susținut anul acesta examenul de titularizare și care nu au obținut un post de titular participă astăzi la repartizarea pentru un post de profesor suplinitor. Anul acesta sunt disponibile un număr de 369 posturi cu fracțiuni de normă.

Potrivit graficului ședinței din data de 14 august, cele mai multe posturi, un total de 46, sunt disponibile la Limba și Literatura Română, elemente de pedagogie școlară și elemente de pedagogie didactică aplicată discipline din învățământul primar. La Limba și Literatura Română sunt disponibile 39 de posturi, la Limba și Literatura Engleză – 37, iar la Educație Fizică și Sport 35 de posturi.

La repartizarea pentru un post de suplinitor pot participa candidații care au obținut minim nota 5, atât la examenul practic, cât și la proba scrisă.

În perioada 16-26 august, la nivelul unităţilor de învăţământ se vor reanaliza situaţiile privind prelungirea contractelor individuale de muncă pe perioadă determinată în anul şcolar 2013-2014, pornind de la noua situaţie a posturilor didactice/catedrelor.

În 26 august, pentru cadrele didactice înscrise la examenul naţional de definitivare, care au finalizat procedura de modificare a duratei contractelor individuale de muncă ale cadrelor  didactice netitulare din perioada determinată în perioadă nedeterminată şi care nu au promovat acest examen, în lista posturilor didactice/catedrelor ocupate, motivul de ocupare  “titularizare în baza art 253 din Legea educaţiei naţionale nr1/2011 să fie înlocuit cu “prelungirea duratei contractului individual de muncă pe perioadă determinată, candidat cu nota/media cel puţin 7.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: Şedinţă de repartizare pe posturi pentru profesorii din Alba. Vezi lista locurilor vacante din judeţ | Alba24

  2. Pingback: VINERI: Şedinţă de repartizare pe posturi pentru profesorii din Alba. Vezi lista locurilor vacante din judeţ | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax