Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 300 de copii din Aiud, Alba Iulia, Teiuş, Sebeş şi Cugir au participat la „Festivalul Florilor de Mai”

Publicat

Sute de copii din judeţul Alba au participat la a IX-a ediție a „Festivalului Florilor de Mai”, care a luat startul joi, la ora 17.00, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Ciumbrud. Evenimentul este un festival-concurs dedicat preşcolarilor.

„Cei peste 300 de preșcolari de la grădinițe din Aiud, Alba Iulia, Teiuș, Sebeș și Cugir, cu zâmbetul lor inocent, cu fericirea sclipind în ochișorii lor de mărgăritar și în pași de dans au încântat privirile și inimile sălii de spectacol, arhipline. Au fost momente de neuitat, de poveste, de amintiri și care au determinat poate și lacrimi de bucurie”, transmit organizatorii.

La această ediție aniversară au fost prezenți ca invitați speciali o delegație de la grădinița parteneră din orașul Gyomaendrőd din Ungaria, delegație care a apreciat valoarea festivalului, manifestându-și în continuare disponibilitatea continuării parteneriatului existent între cele două grădinițe, potrivit surselor citate.

Organizatorii evenimentului au fost Grădinița cu Program Prelungit „Primii Pași” din Aiud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud, precum și Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”.

Au fost prezente la festival şi inspectorii şcolari Aurora Vârtei și Delia Gheorghiță, care au apreciat efortul comun al copiilor și cadrelor didactice.

„Dorim, în mod special, să felicităm copiii pentru prestație, întreg corpul de cadre didactice, personal nedidactic și auxiliar, implicat în activități, să mulțumim părinților și sponsorilor care ne-au fost alături”, mai transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax