Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Peste 300 de elevi au participat la concursul de matematică Pitagora 2023, organizat de școala Vasile Goldiș din Alba Iulia

Publicat

Peste 300 de elevi din județele Alba, Cluj, Sibiu, Mureș și Brașov au participat sâmbătă, 1 aprilie 2023, la un concurs de matematică organizat de Școala Gimnazială Vasile Goldiș din Alba Iulia. 

Este vorba despre concursul de Matemetica “Pitagora” 2023.

Printr-o organizare remarcabilă de excepție, Școala Gimnazială Vasile Goldiș Alba Iulia, s-a transformat într-un excelent promotor al valorilor din domeniul matematicii, organizând și în anul acesta școlar respectiv în 1.04.2023, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și Asociația de părinți ai Școlii Vasile Goldiș, Concursul Interjudețean de Matemetica “Pitagora” 2023, aceasta ediție a XXII-a fiind inclusă în proiectul educațional “Matematica și Starea de Bine”, cuprins în CAER 2022-2023 (poziția 26, publicat în Anexa 3 la OME nr.3612/31.01.2023).

Concursul este destinat elevilor claselor IV-VIII, în paralel cu acesta, desfășurându-se și dezbaterea cu tema “Starea de Bine în Ora de Matemetică” destinată elevilor din clasa a VIII-a, alții decât cei înscriși la concurs.

În această ediție au fost prezenți un număr de 313 elevi din județele: Alba, Cluj, Sibiu, Mureș si Brașov.

În asentimentul tuturor, prezenta ediție a concursului, a valorizat nevoia de continuitate în performanța școlară, demonstrând că viitoarele generații sunt pregătite să facă fața noilor provocări tehnologice, moderne”, a transmis directorul școlii, Valeria Cîmpean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    duminică, 02.04.2023 at 12:14

    bravo copii 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax