Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Peste 4.200 de persoane verificate de Poliția Alba în 48 de ore. Au fost controlate și localuri și mijloace de transport

Publicat

Peste 4.200 de persoane au fost verificate de Poliția Alba în ultimele 48 de ore, privind respectarea măsurilor în pandemie.

Polițiștii au controlat și localuri și mijloace de transport.

Au fost sancționate 47 de persoane.

Potrivit IPJ Alba, în ultimele 48 de ore, au fost verificate 1.488 de persoane aflate în carantină, 2.001 aflate în izolare și au fost organizate 22 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 666 de persoane.

Alte 100 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 25 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 199 de terase, restaurante, fastfood-uri, iar reprezentanții acestora au fost informați în legătură cu regulile pe care trebuie să le respecte,  în contextul pandemic actual.

Au fost verificate 126 de mijloace de transport persoane, din care 29 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 41 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 6 care nu au respectat carantinarea.

Acțiune cu efective suplimentare la Alba Iulia

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare care a avut loc pe raza municipiului Alba Iulia, au fost legitimate 178 de persoane, 72 de autovehicule și 8 mijloace de transport în comun, precum și 58 de restaurante, cafenele, hoteluri terase și magazine neesențiale.

Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, din care 4 la Legea 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În paralel, au continuat activitățile informativ-preventive, fiind vizate zonele aglomerate din județ, cum ar fi piețele, autogările, mijloacele de transport în comun și stațiile de autobuz.

Poliţiştii vor continua atât acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, cât și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius

    duminică, 07.11.2021 at 21:48

    exact 666 persoane.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax