Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Peste 40 de șoferi amendați pentru viteză pe DN 14B în Alba, în patru ore. Câți au rămas fără permis

Publicat

Peste 40 de șoferi au fost amendați de Poliția Rutieră Alba, într-o acțiune derulată pe parcursul a patru ore, pe DN 14 B.

Acțiunea de tip blitz a fost organizată vineri, 21 aprilie, între rele 08.00-12.00, de polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba. A avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum.

În cele 4 ore de acțiune, polițiștii au depistat 44 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, aceștia fiind sancționați cu amenzi în valoare totală de 21.470 lei.

Față de 3 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere, doi dintre ei fiind depistați conducând cu viteze care depășeau cu peste 50 de kilometri/oră viteza legală de circulație, iar unul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu viteză care depășea cu peste 70 de kilometri/oră limita legală de viteză.

Primilor doi le-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, iar celui   de-al treilea pentru 120 de zile.

În toate cele 3 situații, amenda aplicată a fost în valoare de 1.305 lei.

Activitatea a fost organizată în cadrul operațiunii SPEEDMARATHON, desfășurată la nivelul Rețelei Europene a Polițiilor Rutiere – ROADPOL.

Acțiunile de acest tip vor fi intensificate la sfârșitul săptămânii curente, în scopul prevenirii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax