Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Peste 400 de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii din Sebeș. Un tânăr s-a ales cu dosar penal

Publicat

Peste 400 de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Sebeș. Poliția atrage atenția cu privire la pericolul pe care-l reprezintă folosirea obiectelor cu conținut pirotehnic, mai ales pentru copii.

Polițiștii au continuat controalele pentru prevenirea și combaterea comerțului ilegal cu articole pirotehnice. Ieri, 21 decembrie 2020, polițiștii din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Sebeș, care avea asupra sa 465 de articole pirotehnice pe care intenționa să le comercializeze.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice, iar cele 465 de obiectele pirotehnice au fost confiscate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba atrage atenţia cu privire la pericolul reprezentat de utilizarea necorespunzătoare a articolelor cu conţinut pirotehnic.

Acestea pot produce vătămări corporale cu consecinţe deosebit de grave.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alisie

    miercuri, 23.12.2020 at 10:37

    In zona blocului 164 din cartierul M. Kogalniceanu din Sebes este un psihopat care in fiecare noapte arunca cu petarde foarte zgomotoase.
    Nu reuseste nimeni sa l potoleasca?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax