Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 50 de studenţi de la UAB au beneficiat de stagii de practică în cadrul unui proiect iniţiat în memoria profesorului universitar Filimon Stremțan

Publicat

IMG_2320 Peste 50 de studenţi de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au beneficiat de stagii de practică la societăţi comerciale, în cadrul unui proiect pentru dezvoltarea carierei iniţiat în memoria profesorulul universitar Filimon Stremţan. Iniţiatorii au prezentat joi stadiul implementării proiectului, în cadrul unei conferinţe.

Acesta vizează dezvoltarea competențelor și abilităților practice în vederea îmbunătățirii inserției pe piața muncii a unui număr de 400 de studenți, din Regiunea Centru. Până acum, peste 200 de studenţi au primit consiliere, iar aproape 90, din care 54 de la UAB au participat la stagii de practică.

Proiectul este destinat studenților de la Facultatea de Științe – Specializările Marketing, Administrarea Afacerilor și Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor de la UAB, respectiv Facultatea de Știinte Economice – Specializările Management, Marketing, Finanțe, Contabilitate și Administrarea Afacerilor a Universității Româno-Germane din Sibiu.

Până acum, dintr-un grup țintă de 400 studenți s-au înscris 213, iar 367 au fost informați despre activitățile de consiliere și orientare. Au beneficiat de consiliere un număr de 210 studenți şi au fost încheiate 70 parteneriate de practică cu diferite firme.

Un număr de 89 studenți – 54 de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și 35 de la Universitatea Româno-Germană din Sibiu – au participat la stagii de practică.

La Universitatea ”1 Decembrie 1918”, din cei 54 de studenți selectați pentru stagiile de practică, 23 sunt de la specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, 11 studenți de la specializarea Administrarea Afacerilor și 10 studenți de la Marketing.

Proiectul ”Construiește-ți cetatea carierei prin stagii de practică! În memoria prof. univ. Filimon Stremțan” este implementat de către Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în parteneriat cu Universitatea Româno-Germană din Sibiu și Asociația Studenților și Profesioniștilor IT&C.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax