Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 60 mc de lemn fără acte, confiscat de Poliţie şi Garda Forestieră, la Sebeş. Amendă de 10.000 de lei

Publicat

lemn confiscat politia

Poliţiştii din Alba au confiscat 63 de metri cubi de material lemnos în Sebeş, pentru care reprezentanţii unei societăți nu au putut prezenta documente legale. Firma s-a ales cu amendă de 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Serviciului Ordine Publică din IPJ Alba și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Alba, au efectuat un control la punctul de lucru din municipiul Sebeș al unei societăți comerciale din comuna Gura Râului, județul Sibiu, specializată în  exploatarea, depozitarea şi comercializarea materialului lemnos. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, pentru 63 de metri cubi de material lemnos.

Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată, iar societatea a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Acţiunile şi controalele pentru combaterea delictelor silvice vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax