Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Peste 600 de elevi voluntari din Sebeș și Aiud au strâns într-o singură zi sute de saci de gunoi aruncat la întâmplare

Publicat

Peste 600 de voluntari din Sebeș și Aiud au strâns sute de saci de gunoaie, într-o acțiune desfășurată sâmbătă în cele două localități. 

La Sebeș au participat în jur de 300 de elevi de la toate insituțiile de învățământ, cadre didactice și voluntari din primărie și instituții subordonate administrației locale.

În total după mai multe ore de muncă, au fost colectați 84 de metri cubi de deșeuri.

Voluntarii au intervenit în cartierele Mihail Kogălniceanu, Aleea Parc, Aleea Lac, Lucian Blaga și Valea Frumoasei, în parcurile din oraș – Parcul Primăriei, Parcul Tineretului, Parcul „Mihai Eminescu” și Parcul Arini.

De asemenea au strâns gunoaie și din în zona centrală a orașului, dar și de pe străzile din proximitate, precum și în zona străzii Alunului, unde s-a identificat o cantitate considerabilă de deșeuri.

Nu au fost uitate nici localitățile aparținătoare: Petrești, Lancrăm și Răhău, au transmis reprezentații Primăriei într-un comunicat de presă.

La Aiud, peste 100 de voluntari au participat la Ziua de Curățenie Națională 2021. Cei peste 100 de voluntari până la finalul acțiunii au  strâns aproximativ 240 de saci de gunoi, au transmis reprezentații administrației locale într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax