Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 600 măști și mănuși de protecție, distribuite de Primăria Teiuș în piața agroalimentară, cu ajutorul voluntarilor

Publicat

Primăria Teiuș a distribuit măști și mănuși de protecție, dar și dezinfectant, în piața agroalimentară din oraș, care, potrivit reprezentanților administrației locale, a fost ”luată cu asalt” de cetățeni.

”Cu sprijinul voluntarilor, Primăria Teiuș a distribuit peste 600 măști de protecție, mănuși de unica folosință, dezinfectant, pe parcursul desfășurării pieței. Profitând de vremea bună și prielnică muncii în grădină, mulți cetățeni au luat pur și simplu cu asalt piața agroalimentară a orașului, renumita în toată regiunea, pentru aprovizionare cu cele necesare”, precizează Primăria.

În acțiune au fost implicate echipaje mixte Poliție-Poliție Locală.

”Așteptăm cu interes noile reglementări legate de starea de alertă ce va intra în vigoare din 15 mai, în asa fel încât să ne protejăm cât mai bine sănătatea în condițiile generate de noul coronavirus”, mai spun reprezentanții administrației locale.

sursă: Facebook – Primăria Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax