Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 70 de posturi disponibile la Târgul de Joburi de la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Domeniile şi firmele care angajează

Publicat

Tinerii interesați în găsirea unui loc de muncă au putut participa marți, de la ora 9.00, la „Târgul de Joburi” organizat cu ocazia „Zilelor Tineretului” la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Agenții economici au venit cu peste 70 de posturi pentru toate categoriile, de la muncitori necalificați, la ingineri sau consultanți financiari.

Obiectivul principal al târgului de joburi îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în timpul cel mai scurt, au transmis organizatorii.

Cei care au fost interesați au avut la dispoziție peste 70 de joburi pentru care au putut să aplice.

Firma Diafan a pus la dispoziție un post de tehnician sisteme securitate, trei astfel de joburi au fost aduse și de Star Transmision, Business Broker are nevoie de trei consultanți financiari, Alianz Țiriac pune la dispoziție trei posturi de agenți de asigurări, iar Generali Group caută 20 de persoane pentru posturi de consultanți.

Sews Alba Iulia caută 50 de persoane pentru posturi de muncitori necalificați şi mai oferă o poziţie de inginer sisteme IT și una de coordonator SSM.

Târgul de joburi reprezintă o oportunitate pentru tineri, de a cunoaşte piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel sa aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Evenimentul a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba şi Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax