Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste o mie de copii au creat colaje, picturi sau desene în cadrul concursului interjudeţean „Primăvara ca o poveste”, organizat de Grădiniţa nr. 2 Aiud

Publicat

2 Peste o mie de preşcolari şi elevi, dar şi 350 de cadre didactice din 36 de judeţe ale ţării au participat la prima ediţie a Concursului interjudeţean “Primăvara ca o poveste”, organizat de Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 Aiud. Lucrările acestora au fost premiate şi expuse la sediul grădiniţei.

Competiţia artistico-plastică a avut ca scop cunoaşterea, dezvoltarea şi stimularea potenţialului artistic şi creativ al copiilor şi s-a concretizat la final printr-o reuşită expoziţie de colaje, picturi sau desene care au ilustrat compoziţii plastice echilibrate realizate prin tehnici de lucru variate, constituind un prilej pentru fiecare participant de a-şi exprima artistic “povestea” prin prisma anotimpului primăvara.

Vernisajul şi premierea lucrărilor a avut loc în data de 17 martie la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 din municipiul Aiud, ocazie cu care vizitatorii au admirat creaţiile expuse.

“Având în vedere că acest concurs interjudetean s-a aflat la prima ediţie, cadrele didactice organizatoare au rămas plăcut impresionate de originalitatea şi imaginaţia bogată a participanţilor, dar mai ales de numărul mare de parteneri care s-au implicat cu interes în acest proiect”, a spus directorul grădiniţei, prof. Cornelia Soporan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax