Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste o mie de copii din Blaj s-au bucurat de programul pregătit de primărie, de ziua lor. Distracţia de la “Orăşelul Copiilor”

Publicat

18767644_1539983896064417_5848830815826244640_n Peste o mie de copii au savurat din plin programul propus de Primăria Blaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ce s-a desfăşurat joi, 1 iunie 2017, în Parcul Avram Iancu.

Marea noutate din acest an, primită cu mare bucurie de cei mici, a fost „Orăşelul Copiilor”, în care cei mici au putut vedea atelierele organizate cu sprijinul Asociaţiei Studenţeşti Amicus. Astfel, pe baza unui „paşaport” de acces în „Orăşelul Copiilor”, cei mici au putut vizita cele 15 „instituţii” ale acestuia, cele mai savurate de copii fiind maşinile şi echipamentele Poliţiei, Pompierilor, Jandarmilor şi Ambulanţei, mare trecere având şi atelierul de pictură pe faţă şi „Clubul licuricilor”.

Alături de acestea s-au mai aflat „instituţii” precum Crucea Roşie, Atelierul de Meserii, Clubul Exploratori, Teatru, Poştă, Spital, Stomatologie, Filarmonică, Coafor, Baza Sportivă, Piaţă, Club Electronică. La fiecare „instituţie” din „Orăşelul Copiilor” cei mici au trebuit să prezinte „paşapoartele” pentru a fi ştampilate, aceasta fiind condiţia ca, la final, cei mici să primească o diplomă de „cetăţean de onoare al Orăşelului Copiilor”, alături de o îngheţată. A fost modul subtil prin care organizatorii i-au determinat pe cei mici să viziteze toate standurile.

Tema principală a spectacolului pentru copii a fost „Trolii Mania”, cu sesiuni de îmbrăţişări, cu mimică şi pantonimă, două din elementele cele mai gustate în cadrul spectacolului oferit de comicii prezenţi. Alături de acestea s-au regăsit tradiţionalele jocuri, concursuri, colţul poveştilor, colţul clownilor, piraţi şi prinţese, sesiuni de karaoke, picturi pe faţă, baloane modelabile, baloane de săpun, teatru de păpuşi şi momente de magie. Evenimentul a fost organizat, pentru al şaselea an consecutiv, de Primăria şi Consiliul Local Blaj.

Nicu Goga

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax