Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: PET-uri de bere, sticle de vin și mai multe kilograme de carne expirată, confiscate de polițiștii din Alba

Publicat

alcool confiscat

Polițiștii din Alba au intensificat acțiunile și controalele în piețe și locuri de desfacere a produselor agro-alimentare, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților ce ar putea fi comise, în această perioadă, de comercianţi. Au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, au fost confiscate 61 de kilograme de carne și 348 de litri de băuturi alcoolice.

În perioada 15-24 aprilie, polițiștii specializați în combaterea crinimalității economice, în cooperare cu specialiştii Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Alba, desfășoară controale în pieţele agroalimentare din județ și la magazine, pentru a verifica modul în care este asigurat transportul animalelor vii şi a produselor din carne, precum şi pentru a verifica dacă este respectată legislaţia în domeniul sacrificării animalelor şi a comercializării de produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale.

alcool confiscat

Până în prezent, în urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat și sancționat 55 de abateri de natură contravențională de la normele legale privind comerțul și au confiscat 61 de kilograme de carne și produse din carne, 348 de litri de băuturi alcoolice cu termenul de valabilitate expirat și produse textile în valoare de 870 de lei.

Controalele polițiștilor vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax