Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Piața agroalimentară din Aiud, redeschisă după finalizarea lucrărilor de modernizare

Publicat

Piața agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud s-a redeschis joi, 8 septembrie, după finalizarea lucrărilor de modernizare. Potrivit primarului Oana Badea, lucrările la noua piață s-au finalizat cu o lună mai repede decât era prevăzut inițial în proiect. 

Printre cei care au vizitat joi piața s-au numărat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan, deputatul Florin Roman și reprezentanți ai autorităților locale.

„Piața din Aiud este locul de întâlnire al harnicilor producători din zona urbană funcțională a municipiului Aiud, cu numeroși cumpărători obișnuiți să târguiască cele necesare. Modernizarea pieței a constat în adoptarea unor soluții actuale pentru principalele funcțiuni, menite să crească confortul beneficiarilor, indiferent de sezonul în care își desfășoară activitatea”, a scris Ion Dumitrel, pe pagina de Facebook.

Piața Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud a fost reabilitată și modernizată printr-o investiție de de peste 750.000 de lei.

Proiectul a inclus, printre altele, extinderea halei existente și a spațiului acoperit, amenajarea pardoselii și dotarea cu mobilier adecvat.

sursa foto: Ion Dumitrel

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax