Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Piața agroalimentară din Zlatna va fi modernizată printr-o investiție de 190.000 de euro. Cum va arăta hala

Publicat

Piața agroalimentară din orașul Zlatna va fi în curând modernizată, printr-un proiect de aproximativ 190.000 de euro.

Primăria din Zlatna a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Modernizare infrastructura de valorificare și promovare a produselor din zona submontană – Piața Agroalimentară Zlatna”.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 894.081,72 lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, necesitatea investiției și demararea proiectului a fost luată în vederea sprijinirii producătorilor locali de a-și putea vinde marfa produsă și din necesitatea înființării unor locuri de desfacere la standarde și norme europene. Pe lângă facilitățile create producătorilor locali, vor beneficia de investiție și locuitorii de pe raza orașului Zlatna, și anume 2.512 gospodării, prin asigurarea cu produse proaspete agro-alimentare pe raza localității cât și prin confortul creat de standardele impuse producătorilor la vânzarea produselor în spațiile special amenajate.

„Construcția existentă datează din anul 1970. În anii 1990 s-a încercat transformarea clădirii în hală agroalimentară prin executarea unei structuri independente interioare. Structura a fost executată în baza unui proiect, care nu este cunoscut, neexistând informatii despre armarea structurii”, se mai precizează în caietul de sarcini.

Regimul de înălțime al clădirii este de P + 1E. Suprafața construită este de 268,4 mp, iar suprafața desfășurată este de 536,8 mp. La parter va exista o zonă comercială de 160 mp, o cameră frigorifică de 23,5 mp și un spațiu de depozitare de 59,1 mp. La etaj se va realiza o zonă comercială de 170,1 mp și grupuri sanitare de 23,5 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax