Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Piaţa Artiştilor la Alba Iulia. Alte patru trăsuri de epocă vor fi amplasate în Cetatea Alba Carolina

Publicat

trasuri amplasament cetate

În Cetatea Alba Carolina, în apropierea noului „pod de sticlă” ar urma să fie amenajată o nouă zonă de interes turistic. Vor fi amplasate noi tonete-trăsuri la care albaiulienii şi turiştii vor găsi suveniruri, obiecte de artizanat şi de artă, locaţia devenind o „piaţă a artiştilor”.

Proiectul de aprobare a documentaţiei de urbanism intră la aprobat în şedinţa Consiliului Local Alba Iulia de marţi, 28 mai.

Cele patru trăsuri ce vor fi utilizate pentru comerţ stradal vor fi amplasate pe o suprafaţă de 375 mp.

locatie piata artistilor alba iulia

După aprobarea documentaţiei de urbanism pentru acest amplasament, urmează licitaţia pentru închirierea acestor locaţii de comerţ stradal. Din datele de până acum, în aceste locaţii se vor putea comercializa obiecte de artizanat şi de artă, suveniruri. Reamintim că pentru celelalte amplasamente similare din Cetate, licitaţiile anterioare au pornit de la preţul de 120 de euro pe lună.

trasuri, cetate, pietonala, carute

Prin viitoarea „piaţă a artiştilor”, se urmăreşte diversificarea funcţiunilor de utilitate a zonei recent reorganizate, odată cu amplasarea Monumentului Unirii şi a „podului de sticlă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax