Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Pictoriţă la 13 ani. Lucrări de artă plastică ale unei eleve din clasa a VII-a, prezentate la Biblioteca Judeţeană Alba

Publicat

pictorita

O pictoriță în vârstă de 13 ani, Diana Todoran, și-a prezentat, vineri, la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, o expoziţie cu lucrări.

Vernisajul expoziției a fost deschis de Silvan Stâncel, managerul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba, iar espre harul Dianei și valoarea lucrărilor expuse a vorbit Laurenția Stoia, profesor de arte plastice, care a format de-a lungul timpului numeroase generații de pictori ce au făcut din pasiunea de a picta o adevărată profesie.

Ideea ca prima expoziție a Dianei să se petreacă în bibliotecă a pornit de la un eveniment public cu cartea, iar firul poveștii de la idee la eveniment a fost depănat de către bibliotecara Felicia Colda. Cartea a adus-o pe Diana în bibliotecă, arta a readus-o la bibliotecă într-o altă perspectivă, iar familia și prietenii i-au fost alături la primul ei vernisaj. La eveniment a vorbit şi mama Dianei, Mihaela Todoran care a făcut un parcurs prin timp al drumului adolescentei, pe aripi de culoare și versuri.

Elevă în clasa a VII-a la Școala ,,Sfântul Iosif” din Alba Iulia, Diana Todoran frecventează cursurile cercului de pictură coordonat de profesoarele Laurenția Stoia și Anamaria Jilinschi reușind în scurt timp să-și realizeze un bogat portofoliu de lucrări de artă plastică. Alături de lucrările de artă plastică, Diana le-a oferit celor prezenți un cadou inedit: răvașe cu versuri semnate de ea, un talent dobândit de la bunicul ei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax