Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ”Pictorul” nesimțit se întoarce în Cetatea Alba Carolina. Acum, cu și mai multă vopsea!

Publicat

Cetatea Alba Carolina a fost din nou mâzgălită cu vopsea albastră de către ”pictorul nesimțit”. Mai multe ziduri de cărămidă și picioarele de lemn are unor poduri au fost pătate din nou, la doar câteva zile după ce reprezentanții Primăriei Alba Iulia au reușit să șteargă alte desene și cuvinte obscene, ”creație” a acestuia. ”Pictorul nesimțit” nu a fost intimidat de amenințările primarului Mircea Hava, care a spus că ”vom găsi și metode de inculpare”. 

Nu este pentru prima dată când pe zidurile cetății apar, „peste noapte”, mesaje sau desene scrise cu vopsea. În urmă cu aproximativ un an și jumătate, o persoană necunoscută a ținut să-și „arate iubirea” cu un mesaj „pictat” cu spray negru pe Latura de Vest a Cetății.

FOTO: Demonstrație de NESIMȚIRE la Alba Iulia. Cuvinte și desene obscene, pe zidurile Cetății

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Emil

    joi, 26.10.2017 at 13:43

    Ma oameni dragi, poate abia asa vor fi luate masuri impotriva ”pictorilor” stradali, a caror opere de arta lasa de dorit. Am avut acum ceva timp o experienta extrem de urata, cu o pictura de toata frumusetea pe-un perete intreg (atentie, vorbesc de un perete mare). Raportat la politia locala, dosar ramas deschis timp de cateva luni. Cum s-a gasit rezolvarea? Am fost sunati in repetate randuri de reprezentantii politiei locale pentru update: nu s-a gasit vinovatul. Ulterior, am fost chemati la sediu. Nu mare ne-a fost mirarea cand am fost sfatuiti sa inchidem dosarul, intrucat oricum pictorul nu poate fi prins…iar dovezi nu sunt. Ok, dosar inchis. Pentru ca, dupa putin timp, sa primim amenda (?!?!?) pentru sesizare facuta si acord exprimat/renuntare la sesizarea-n cauza.

    In alte cuvinte…mai bine stai in banca ta si nu reclami nimic. Rezolvari oricum nu sunt, dosarele lor oricum se-nchid…iar in final ai de platit nu numai costul acoperirii operei de arta – ba, mai mult, si-o taxa de tupeu pentru raportare :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax