Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO ;) Piscină exterioară din sticlă, cu acces de pe acoperişul unui hotel din Alba Iulia. Planuri pentru o amenajare unică în ţară

Publicat

proiect-piscina-exterioara-1024x575 Reprezentanţii unui hotel din Alba Iulia au anunţat un proiect despre care spun că este o amenajare unică în România. Vor să construiască o piscină exterioară care va fi accesibilă de pe acoperișul hotelului, realizată integral din sticlă. Informaţiile au fost făcute publice pe site-ul hotelului.

Construcția va începe în a doua jumătate a lunii aprilie, iar inaugurarea este planificată pentru 1 iulie. Piscina va avea o lungime de 13,5 metri și o lățime de 9 metri. Accesul în piscină va fi gratuit pentru clienții hotelului.

„Prin acest proiect, dorim să oferim turiștilor care vin în oraș cât mai multe variante de petrecere a timpului liber. Este atât în avantajul orașului, cât și a hotelului, să dăm motive oaspeților să își prelungească sejurul în Alba Iulia. Turiștii vor dori să vină la Alba Iulia doar pentru oportunitatea unică de a face baie într-o asemenea piscină”, afirmă managerul hotelului.

proiect-piscina-apartament-689x1024 De asemenea, pentru clienţii hotelului aflat în centrul vechi al oraşului Alba Iulia vor avea acces la vestiare, o saună umedă, o saună uscată și un salon pentru masaj.

Alte planuri sunt de extindere a capacității de cazare a hotelului cu apartamente de tip „penthouse”. Acestea vor avea o suprafață de 120 mp și vor oferi turiștilor dotări de 5 stele. De asemenea, două dintre aceste apartamente vor fi completate cu piscine exterioare de tip „infinity pool”, unde oaspeții se pot relaxa și pot privi panorama orașului. Construcția va începe în luna august și va dura aproximativ 2 ani.

UPDATE: Este, de fapt, o păcăleală de 1 aprilie. Reprezentanţii hotelului spun că este important să păstrăm zâmbetul pe buze şi să privim cu optimism, mai ales că se apropie perioada concediilor. Au confirmat pentru Alba24 că va fi amenajat un centru SPA, un corp L în jurul hotelului, care va avea piscină, saună şi masaj. Planurile erau deja cunoscute de la începutul investiţiei. De asemenea, vor fi construite şi mai multe camere şi un restaurant.

Hotel Transilvania din Alba Iulia a fost modernizat şi a reintrat în circuitul turistic cu clasificare de patru stele, acum un an.

Are 80 de camere, dintre care 4 apartamente, 2 săli de conferință cu o capacitate de 150 de locuri, un restaurant cu specific mediteranean și internațional, cu terasă sezonieră, un english bar. Câteva camere au fost clasificate la 3 stele pentru a crea o posibilitate de cazare în modernul hotel și delegaților de la companii de stat. Hotelul are wifi gratuit, camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizoare smart și room service digital.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Hotel Transilvania a revenit în forță pe piața turistică din Alba Iulia. Cu un design modern și patru stele strălucitoare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax