Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Plase de pescuit ilegale, depistate pe râul Mureș, în comuna Noșlac. Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru braconaj

Publicat

Un tânăr din comuna Noșlac s-a ales cu dosar penal pentru braconaj piscicol, după ce a instalat mai multe plase în râul Mureș.

Plasele au fost depistate vineri, de către Brigada Antibraconaj Piscicol din cadrul AJVPS Alba, împreună cu organele de ordine, în zona satului Stâna de Mureș din comuna Noșlac.

În plase se aflau prinși trei crapi care cântăreau 12 kg, 9 kg și 2,5 kg. Aceștia au fost eliberați în râul Mureș în siguranță.

Potrivit reprezentanților AJVPS Alba, principalul suspect, un tânăr din zona Stâna de Mureș, a fost dus la Secția de Poliție și i s-a deschis dosar penal pentru braconaj piscicol.

AJVPS Alba va continua acțiunile de monitorizare a faunei cinegetice și piscicole, precum și acțiunile de prevenire și combatere a braconajului.

sursa, foto: AJVPS Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax