Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Platformă subterană de colectare selectivă a deșeurilor, recepționată la Aiud. Precizări pentru cetățeni și comercianți

Publicat

Marți, 22 iunie, pe strada Unirii din municipiul Aiud a fost recepționată o platformă subterană de colectare selectivă a deșeurilor. 

Reprezentanții Primăriei încurajează cetățenii să colecteze selectiv deșeurile. Potrivit acestora, în recipientele din partea stângă se depozitează deșeurile menajere, iar în cele din partea dreaptă se depozitează selectiv hârtia și cartonul, plasticul, sticla.

De asemenea, aceștia reamintesc comercianților din zonă că le este interzis să depoziteze deșeuri la acest punct de colectare.

„Fiecare comerciant are obligația de a încheia un contract cu operatorul de salubritate. În perioada următoare, Poliția Locală va monitoriza respectarea prevederilor legale”, au  transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

 

sursa, foto: Facebook, Primăria Municipiului Aiud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 23.06.2021 at 16:05

    Daca operatorul de gunoi este tot cel din Alba Iulia, in mai putin de un an o sa ajungeti ca ei. Asta in cazul in care in Primarie nu mai intereseza problema gunoiului, precum la Alba Iulia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax