Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Plimbare prin Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, după trei zile de festin. Zeci de albaiulieni au profitat de vremea frumoasă

Publicat

Începutul de weekend i-a scos pe mulți albaiulieni din casă la o plimbare prin Piața Cetății, la o tură cu patinele sau pur și simplu au vrut să schimbe gustul de sarmale cu o plăcintă sau un hot-dog. De „vină” a fost și soarele, dar și temperatura, care astăzi a ajuns la 12 grade Celsius. Zeci de oameni au ieșit din casă să facă mișcare sau să se plimbe cu cei mici prin centrul istoric. 

Și pentru că au fost trei zile de sărbătoare în care s-au bucurat de un adevărat festin culinar cu mâncăruri tradiționale, albaiulienii, dar și cei care au venit în vizită în Alba Iulia de sărbători au hotărât să facă mișcare la o plimbare prin oraș, pe patine, role sau cu bicicleta. Nici patrupedele nu au fost neglijate: stăpânii lor i-au scos la o binemeritată plimbare prin Cetate.

Patinoarul, amplasat în Piața Cetății a fost punctul de atracție pentru toți cei care iubesc sportul pe gheață. Cu patine închiriate sau aduse de acasă, toți cei care au ajuns pe gheață nu s-au temut nici de căzături. Cei mici au intrat însoțiți de părinți sau bunici, iar cei care au pus prima dată patinele în picioare au exersat pe margine, dar nu s-au dat bătuți.

Zăpada este la mare căutare, iar câțiva copii au reușit să o găsească lângă patinoar.

Cu experiență într-ale patinelor sau pentru prima dată pe gheață, atât cei mici cât și cei mari au profitat la maxim de vremea de afară pentru câteva ore în aer liber.

Cei care nu s-au încumetat să se urce pe patine au preferat să stea la un vin cald sau o ciocolată caldă la căsuțele amenajate în piață. Mâncarea tradițională a fost înlocuită cu plăcinte calde pe lespede, clătite, hot-dog, hamburger, popcorn sau turtă dulce.

Moș Crăciun, bradul, ieslea amenajată, renul sau pinguinul sunt doar câteva dintre personajele cu care cei mici s-au fotografiat.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax