Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: PNL și-a depus LISTA pentru Consiliul Judeţean ALBA: 42 de nume cunoscute şi noi vizează funcţii în forul administraţiei judeţene

Publicat

IMG_6635 PNL Alba a depus vineri lista celor 42 de candidaţi care vizează funcţii de consilieri judeţeni, la alegerile locale din iunie 2016. Lista liberalilor care vor să preia mandat de consilier judeţean în 2016 cuprinde atât nume cunoscute şi cu experienţă în administraţie, cât şi nume noi, promovate de către PNL. Mircea Hava, președintele organizației PNL Alba, a declarat că partidul are o țintă de 25 de consilieri județeni. 

Actualul preşedinte al CJ Alba, Ion Dumitrel, a fost validat încă din ianuarie, cu unanimitate de voturi, de Comitetul Judeţean Executiv al PNL Alba şi apoi de Biroul Politic Naţional PNL, astfel încât – la fel ca şi Mircea Hava, care doreşte să continue „misiunea” la conducerea Primăriei Alba Iulia – va candida pentru un nou mandat la vârful administraţiei judeţene.

IMG_6599 „Astăzi s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple, am depus listele și materialul pentru a fi verificat, așteptăm ca săptămâna viitoare să se comunice în ordine din punct de vedere legal și cam atât. Pentru Consiliul Local am depus 2.000, deși avem 15.000 de semături, iar la Consiliul Județean cred că s-au adunat în jur de 100.000 de semnături. ” a declarat Mircea Hava, președintele PNL Alba Iulia.

Acesta a mai declarat că se gândește la 25 de locuri de consilieri județeni ai PNL.

„În mod realist mă gândesc la 25 de locuri. Dacă te duci așa speriat nu reușești să faci nimic. Noi credem că vom merge așa pentru că votul nu va fi unul politic ci va fi legat de persoană, de realizări, de oamenii în care ai încredere. La Consiliul Local vrem minim 15 locuri”, a declarat Mircea Hava.

Vezi şi FOTO: Ion Dumitrel, validat cu unanimitate de voturi de PNL Alba. Intră în cursa electorală pentru un nou mandat de președinte la Consiliul Județean

Ion Dumitrel are 57 de ani și este de profesie inginer. S-a născut în localitatea Brabova (Dolj) și este căsătorit. A absolvit Facultatea mecanică de la Universitatea din Craiova şi are diplomă de licenţă ca inginer. Din 1985, s-a angajat inginer la Mecanica SA Alba Iulia, apoi la UJCM (şef departament proiectare), din 1988 şi la Prodcom SCCA. Din anul 2000, a fost inginer la Societatea de Transport Gaze Naturale Mediaş – sectorul Alba Iulia
Este preşedinte al Consiliului Judeţean Alba din 2005.

Pe lista cu candidaţi se regăsesc şi Florin Roman (preşedinte PNL Alba Iulia şi secretar general adjunct PNL la nivel naţional) şi Alin Cucui, actualii vicepreşedinţi ai CJ, administratorul judeţului, Sorin Bumb, dar şi Marius Haţegan, secretarul general al PNL Alba. De asemenea, pe locuri de la începutul listei mai sunt Simion Creţu (directorul ADR Centru), Claudiu Răcuci, Ioan Fulea, Dumitru Fulea, Raul Chiriac – actuali consilieri judeţeni, dar şi „nume noi”, cum sunt Adrian Negruţiu (DPL SA) sau Marius Ceteraş (cunoscut în comunitatea locală în special pentru promovarea şahului). Alte „surprize” sunt Simone Albani (consilier local), Tudor Ponoran (lider TNL Alba), dar şi alţii. Pe listă se mai regăsesc şi parlamentari de Alba.

„Astăzi am depus dosarele de candidatura si o parte din cele 100.000 de semnături strânse de PNL Alba pentru susținerea lui Ion Dumitrel, ca președinte al CJ Alba! Am făcut o echipa minunata timp de 4 ani cu Ion Dumitrel si Alin Cucui! Despre Dumitrel pot spune în doar câteva cuvinte ca rar mi-a fost dat sa vad un om cu atâta putere de muncă și determinare; este un președinte corect și cinstit; un om mereu printre oameni, unul din puținii politicieni care își respecta cuvântul dat! Este un om modest, pe care funcția nu l-a schimbat! Le cer vechilor liberali din Alba sa îl susținem cu toate forțele, și să demonstram că suntem cea mai bună echipa! Ion Dumitrel succes și bafta!” a declarat vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

 

Cei 25 de candidaţi care se află pe locuri eligibile pentru CJ Alba sunt numele evidenţiate cu roşu, iar cei care pot fi consideraţi ca „nou-intraţi” în cărţile pentru administraţia judeţeană pot fi identificaţi după numele boldate în lista de mai jos.

Lista candidaților PNL la Consiliul Județean Alba

1. Ion Dumitrel

2. Florin Roman

3. Marius Haţegan

4. Sorin Bumb

5. Simion Creţu

6. Alin Cucui

7. Claudiu Răcuci

8. Adrian Negruţiu

9. Marius Ceteraş

10. Ioan Fulea

11. Dumitru Fulea

12. Vasile Stănescu

13. Raul Chiriac

14. Simone Albani

15. Tudor Ponoran

16. Nicolae Albu

17. Dan Cherecheş

18. Virgil Tătar

19. Marcel Simion

20. Marcel Giurgiu

21. Mihai Morar

22. Cătălin Comşa

23. Iuliana Șarlea

24. Alina Hărăguş

25. Lucian Vasilache

26. Adrian Simion

27. Cristian Albu

28. Mirela Mocan

29. Alexandru Pereş

30. Dan Coriolan Simedru

31. Cornel Sandu

32. Cornel Crişan

33. Dan Borteş

34. Iulian Simu

35. Bogdan Folea

36. Anamaria Barbu

37. Ciprian Mihăiescu

38. Claudiu Nicuşan

39. Rodica Andronescu

40. Gabriel Lupea

41. Ovidiu Doroftei

42. Sandu Heler

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. babadochia

    vineri, 22.04.2016 at 18:30

    din rau in mai rau ! dupa ce am vazut lista de la locale acum vad lista la CJ ! PNL a intrat in moarte clinica ? ce cauta Negrutiu, Ponoran jr., Sarlea, Haragus pe liste la CJ ?

  2. pop florin

    joi, 12.05.2016 at 17:16

    sa dea Dzeu sa cada dintr-o data Hava. Motivul?IUBESTE DISCRIMINAREA , in privinta tinerilor sociali .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax